Vil du med på Camp?

Giv din virksomhed en unik mulighed for at opleve, hvad der kan komme ud af at lade unge mennesker tænke innovativt og ud af boksen.
Som deltagende virksomhed på InnoCamp får man muligheden for at udarbejde en konkret udfordring/opgave, som man gerne vil have eleverne til at hjælpe med at løse. Igennem tiden er der mange spændende eksempler på, at elever har gjort spændende og nye “opfindelser” under InnoCamp. For at kunne deltage på InnoCamp skal man først og fremmest afsætte tid til at få beskrevet en opgave/udfordring, desuden skal man kunne deltage på InnoCamp dels på den første dag, dels på den tredje og sidste dag. På dag 3 på InnoCamp skal elevernes opgaver vurderes og prioriteres i forhold til hvilket projekt, der skal sendes i finalen.
Det koster 3.000 kr. at deltage på InnoCamp, beløbet går til markedsføring og pressearbejde i forhold til at gøre opmærksom på virksomhedernes deltagelse på InnoCamp. Derudover skal man give en præmie til hvert medlem af vindende gruppe (500 kr. pr. mand)
Er du interesseret i, at din virksomhed deltager, kan du kontakte kampens to ledere: Annemette Skovgaard Jensen tlf. : 21439096 
Majbritt Eliasson Larsen tlf. : 22401446